forskjell på tilskudd av curcumin

Stor forskjell på tilskudd av curcumin

Forskning viser stor forskjell på tilskudd av curcumin. Kosttilskudd med curcumin blir stadig mer populært, også i Norge.  En rekke forbrukere erfarer at gode tilskudd basert på curcumin er svært nyttig.  De finner det nyttig for både ledd, problemhud og at det gjør mage og tarm godt.  Utfordringen er at  den biologiske aktiviteten varierer mye mellom tilskuddene.

Av fem forskjellige tilskudd av curcumin fant amerikanske forskere ut i denne studien en stor forskjell mellom de undersøkte curcumin-tilskuddene.

Forskjell på tilskudd av curcumin

Studien som er publisert i Journal of Nutrition and Health Sciences viser at Curcumin C3 er et mer aktivt og mer potent curcumintilskudd, sammenlignet med fire konkurrerende merkene som ble undersøkt.

En rekke vitenskapelige faktorer ble målt.  Basert på disse funnene konkluderer forskerne bak undersøkelsen  med at Curcumin C3 Complex er den mest aktive og mest potente av de undersøkte tilskuddene.

Forskjellene fremkom i aktivitet, hvor potent de forskjellige tilskuddene er, og hvor gode de er som en antioksidant.

Curcumin C3 var også det tilskuddet som i tillegg viste seg best som en antioksidant, og at det er stor forskjell på tilskudd av curcumin.

Det er derfor du finner Curcumin C3 i Curminol.


Prøv Curminol til halv pris i 60 dagerCurminol Black

Ja, takk – send meg en startpakke a 120 kapsler Curminol  til kr. 174,50.  Dette er nok til 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler. Jeg betaler kun kr. 174,50 – porto a kr. 48,- tilkommer.

[contact-form-7 id=”196″ title=”Curminol kupong”]

Etter prøveperiode vil du portofritt motta en nyforsendelse 120 kapsler Curminol til fast stamkundepris kr. 349,- (kr. 174,50/ mnd). Dette holder til 60 dagers forbruk med anbefalt døgndose på to kapsler. Det er ingen videre kjøpsforpliktelser. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Curminol, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 14 dager etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Du finner opplysninger om fristen, telefon og e-post på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

 

Kilde:

Strong Anti-Inflammatory Effects of Curcumin, Vetvicka et al, Journal of Nutrition and Health Sciences, 2016 3 (2):  205

Les også:  Stor synergieffekt mellom Curcumin C3 og omega-3-EPA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s