Curcumin Works Synergistically

Stor synergieffekt mellom Curcumin C3 og omega-3-EPA

Forskning har funnet at kombinasjonen av det patenterte urteekstraktet Curcumin C3 og omega-3-EPA er et utmerket supplement som forsterker hverandre.  De gir en stor synergieffekt når de begge inntas samtidig.

Omega-3-fettsyren EPA og Curcumin er velkjente naturmiddeler som effektivt lindrer ømme, stive ledd stive muskler.

Når disse to naturmidlene tas samtidig, jobber Curcumin C3 og omega-3-EPA i tandem.  De gir  sammen en optimal komfort for leddene våre.

Curminol – for for ømme, stive ledd og muskler

Curminol ™ er det første produktet på markedet som gir deg disse fordelene mellom Curcumin C3 Complex® og naturlige omega-3-EPA fettsyrer.

Curminol™ inneholder i tillegg de velkjente “leddplantene” boswellia og ingefær.  Det er tilsatt Vitamin C  som er viktig for en normal kollagendannelse i leddbrusken og Vitamin D som er viktige for normale muskelfunksjoner og knokler.

Du finner også BioPerine® i Curminol™, et helt spesielt ekstrakt fra sort pepper.  Studier viser at BioPerine øker opptak, biotilgjengeligheten og utnyttelse av curcumin, boswellia, ingefær, Vitamin C og Vitamin D.

Til slutt er det tilsatt Udenaturert Collagen II i Curminol™.  Denne typen kollagen er godt for leddene i så små doser som 40 mg.  Den har helt andre egenskaper en standard kollagen.

Curcumin C3 og omega-3-EPA i kombinasjon har blitt studert av forskere i flere år:

  • Alt i 2009 ble det funnet at C3-komplekset reduserer muskeltap og -svinn ved visse tilstander[ British J Nutrition (2009) 102, 967-975].
  • Nyere undersøkelser viser en stor og positiv synergieffekt av Curcumin C3 og omega-3-EPA når de inntas sammen. [ In Vitro Cell. Dev. Biol. DOI 10,1007 / s11626-016-0051-z]
  • Kombinasjonen av omega-3 EPA og Curcumin C3 viser seg å gi en bedret livskvalitet.  Denne undersøkelser  ble presentert på Experimental Biology Meeting i San Diego i 2016.  (Abstract publisert i  The FASEB Journal 30 (1) supplement lb312).

Prøv Curminol til halv pris i 60 dagerCurminol Black

Ja, takk – send meg en startpakke a 120 kapsler Curminol  til kr. 174,50.  Dette er nok til 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler. Jeg betaler kun kr. 174,50 – porto a kr. 48,- tilkommer.

[contact-form-7 id=”196″ title=”Curminol kupong”]

Etter prøveperiode vil du portofritt motta en nyforsendelse 120 kapsler Curminol til fast stamkundepris kr. 349,- (kr. 174,50/ mnd). Dette holder til 60 dagers forbruk med anbefalt døgndose på to kapsler. Det er ingen videre kjøpsforpliktelser. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Curminol, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 14 dager etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Du finner opplysninger om fristen, telefon og e-post på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

 

 

Kilde:  Nutrition Insight, C3 Complex Curcumin and Omega 3 Have Synergistic Effect

 

4 thoughts on “Stor synergieffekt mellom Curcumin C3 og omega-3-EPA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s