Curminol – verdensnyhet mot ømme og stive ledd

Curminol er et banebrytende nytt produkt mot stive ledd.  Den kombinerer de  mest effektive og dokumenterte virkestoffee som raskt redusere ømme og stive ledd.

Dokumentert effektiv for ømme og stive ledd

Urtestoffene curcumin, boswellia og ingefær er velkjente virkestoffer med lang tradisjon og bruk.  De er spesielt godt for alle med ømme og stive ledd.  Den mest kjente er nok ingefær, men i de senere år har forskning vist at curcumin fra gurkemeie er det mest effektive urtestoffet du kan bruke for dine stive og ømme ledd.

Boswellia er litt mindre kjent i Norden.  Studier viser at boswellia i kombinasjon med curcumin og ingefær gir en stor og positiv synergieffekt.  Et japanske studier viser at kombinasjonan du kun finner i Curminol™ er noe av det beste du kan bruke for ømme og stive ledd og muskler.

Med Curminol™ vil du derfor føle at dine knær og ledd blir som unge igjen.

Patenterte ingredienser du kun finner i Curminol™

Curminol™ inneholder en vitenskapelig studert formula av de patenterte råvarene Curcumin C3, Boswellin og ingefær.

Denne urtekombinasjonen du finner i Curminol viser seg å være mer potent mot ømme og stive ledd sammenlignet om du skulle tatt disse plantestoffene hver for seg.

Spennende urtekombinasjon i en base av omega-3

I Curminol™ bruker vi en spesiell kilde til omega-3.  Det brukes en naturlig omega-3 rik på EPA-fettsyren.  Oljen er skånsomt behandlet og ikke utsatt for ekstreme temperaturer under produksjonen, slik som andre omega-3-oljer.

Et høyt EPA:DHA-forhold er viktig.  EPA-fettsyren er den mest effektive omega-3 fettsyren du kan bruke for å ivareta mykhet og fleksiblitet i leddene.

Omega-3-fettsyrene i Curminol™ er både kaldfiltrert og kaldfraksjonert.  Dette beskytter de skjøre omega-3-fettsyrene og gir en stabil olje som er lite utsatt for oksidasjon.

Studier viser at kapsler med omega-3-EPA og Curcumin C3 gir en langt bedre og større effekt når de tas sammen.  De forsterker hverandres effekt, og omega-3-fettsyrene øker også biotilgjengelighet av curcumin.

Curminol™ inneholder Vitamin C og Vitamin D.  Disse to vitaminene er viktige for å ivareta leddbruskens normale funksjoner.

BioPerine© gir økt biotilgjengelighet og effekt

I Curminol™ har vi tilsatt BioPerine.  Studier viser at BioPerine øker biotilgjengeligheten av Curcumin C3 med hele 2000%.

Bioperine også øker opptaket av boswellia, Vitamin C og Vitamin D.

Curminol™ reduserer derfor ømme og stive ledd raskt.


Prøv Curminol til halv pris i 60 dagerCurminol Black

Ja, takk – send meg en startpakke med 120 kapsler Curminol til kun kr. 174,50.  Dette er nok til 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler. Jeg betaler kun kr. 174,50 – porto a kr. 48,- tilkommer.

[contact-form-7 id=”196″ title=”Curminol kupong”]

Etter prøveperiode vil du portofritt motta en nyforsendelse med 120 kapsler Curminol til fast stamkundepris kr. 349,- (kr. 174,50/ mnd). Dette holder til 60 dagers forbruk med anbefalt døgndose på to kapsler.

Det er ingen videre kjøpsforpliktelser. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Curminol, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 14 dager etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Du finner opplysninger om fristen, telefon og e-post på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.


Les også:

 

2 thoughts on “Curminol – verdensnyhet mot ømme og stive ledd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s