Curminol gir økt biotilgjengelighet og bedre effekt av curcumin

Curminol inneholder blant annet curcumin, er et av de mest populære urtetilskuddene på markedet. Mange opplever god effekt av curcumin, spesielt for sine ømme og stive ledd.

Utfordringen med curcumin er at disse virkestoffene har en lav biotilgjengelighet i kroppen.  Ofte må man ta både regemessige og store doser for å oppleve de positive fordelene.  Under følger noen enkle råd slik at du raskere opplever de gode egenskapene ved curcumin.

Curcumin er et av de mest studerte virkestoffer fra planteriket. Mer enn 5.000 forskjellige studier er publisert.  De helsemessige fordelene med daglig bruk av curcumin er store.  Utfordringene med curcumin er ofte at curuminoidene metaboliseres før det når blodbanen.  Halveringstiden på curcumin er også kort.

Hvordan du tar curcumin, hva du tar det sammen med og når du tar ditt tilskudd av curcumin har derfor en stor innvirkning på hvor god effekt du vil ha av curcumin. Gjør du det rett og bruker du de rette tilskuddene, vil du oppleve enorme og positive helsegevinster med curcumin.

Slik får du bedre opptak og best effekt av curcumin:

BioPerine® (Sort pepper):

Du bør du bruke et tilskudd som er tilsatt ekstrakt av sort pepper (BioPerine®).  Studier viser at BioPerine® (patentert ekstrakt av sort pepper) øker biotilgjengeligheten av curcuminoider dramatisk:

“You see curcumin levels skyrocket. The same amount of curcumin consumed, but the bioavailability shoots up 2000%. Even just a little pinch of pepper can significantly boost levels” – Dr. Michael Greger, MD.

Sort pepper reduserer metaboliseringen av en rekke virkestoffer, slik at disse virkestoffene kommer seg uforandret over i blodbanen.  Kun små mengder sort pepper skal til for å øke biotilgjengeligheten av curcumin.

Gode produkter med curcumin har derfor tilsatt 2,5 – 5 mg med BioPerine®, som i studier viser seg øke biotilgjengeligheten av curuminoider.

Så neste gang du skal kjøpe et curcumin-tilskudd, spør om det er tilsatt Bioperine®, eller les på ingredienslisten før du kjøper.

BioPerine© er det eneste ekstraktet på markedet som er patentert for å øke biotolgjengeligheten av curcumin og andre næringsstoffer.

Fettsyren omega-3-EPA:

Gurkemeie er fettløselig.  For at kroppen skal absorbere mest mulig, bør du derfor ta tilskudd av cucumin samtidig som du tar dine omega-tilskudd.  Undersøkelser viser også at Curcumin C3 Complex® sammen med omega-3-fettsyren EPA gir en økt synergieffekt.

Det finnes noen få produkter på markedet som både gir deg essensielle fettsyrer og curcumin i samme kapsel, noe som gir en ytterligere økt effekt av curcumin.

“Natural oils can enhance the bioavailability of curcumin seven to eight fold. When eaten with fat, curcumin can be directly absorbed into the bloodstream through the lymphatic system thereby in part bypassing the liver.’ –Dr. Michael Greiger, MD

Så ved å ta curcumin sammen med både fettsyrer og sort pepper, eller bruke gode tilskudd med en kombinasjon av curcumin, fettsyrer og Bioperin i samme kapsel, vil du oppelve at selv mindre doser curcumin gir store helsemessige fordeler.

Curcminol inneholder nettopp Curcumin C3 Complex, omega-3-EPA og selvfølgelig BioPerine®.  I tillegg inneholder Curmionol boswellia, ingefær, vitamin D, vitamin C og udenaturert collagen II – alle ingredienser som tar vare på dine ledd og muskler.


Etter endt prøveperiode vil du portofritt motta en nyforsendelse 120 kapsler Curminol til fast stamkundepris kr. 349,- (kr. 174,50/ mnd) – nok til 60 dagers forbruk med anbefalt døgndose på to kapsler (ordinær pris kr. 419,- inkl. porto). Det er ingen videre kjøpsforpliktelser. Bare gi oss beskjed innen 2 uker etter mottak av pakken dersom du ikke ønsker å motta flere forsendelser.Vi vil så avslutte ditt abonnement. Du finner opplysninger om fristen, telefon og e-post på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.


Se også:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s