Curcumin – det er stor forskjell på tilskudd

Curcumin blir stadig mer populært, også i Norge. En rekke forbrukere erfarer at gode tilskudd basert på denne spennende urten er svært nyttig for spesielt ømme og stive ledd, men også at det hjelper problemhud og at det gjør mage og tarm godt.

Utfordringen er at den biologiske aktiviteten varierer mye mellom tilskuddene. Forskning viser dog at det er en stor forskjell på de forskjellige råvarene.

I en undersøkelse av fem forskjellige tilskudd fant amerikanske forskere en stor forskjell mellom de undersøkte produktene.

Curcumin C3 Complex best i test

Studien som er publisert i Journal of Nutrition and Health Sciences viser at Curcumin C3 er et mer aktivt og mer potent curcumintilskudd, sammenlignet med de fire konkurrerende merkene som ble undersøkt.

En rekke vitenskapelige faktorer ble målt, som for eksempel hvor godt de forskjellige tilskuddene kontrollerte betennelsesreaksjoner. Basert på disse funnene konkluderer forskerne bak undersøkelsen med at Curcumin C3 Complex er den mest aktive og mest potente form for du kan bruke.

Forskjellene fremkom i aktivitet, hvor potent de forskjellige tilskuddene er, og hvor god den antioksidative egenskapene var.Curcumin C3 var best til å kontrollere betennelsesreaksjoner, og var også det tilskuddet som viste seg best som en antioksidant.

Om Curminol

I tillegg Curcumin C3 finner du i hver kapsel med Curminol også Boswellin, ingefær, vitamin D, vitamin C, undenaturert kollagen II og BioPerine, som øker biotilgjengeligheten av alle ingrediensene i Curminol.

Alt dette er i en base av omega-3-oljen Crystal Oil, en spesialolje rikt på EPA-fettsyren som virker i synergi med Curcumin C3.

Curminol støttes med en rekke internasjonale studier, og de patenterte ingrediensene er de mest studerte for å lindre leddplager og ømme, stive muskler.


Prøv Curminol i 4 mnd til under halv pris!

Kun kr. 174,50 + porto kr 48,-

Kilde:
Strong Anti-Inflammatory Effects of Curcumin, Vetvicka et al, Journal of Nutrition and Health Sciences, 2016 3 (2): 205

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s